kunstwerk Safira Taylor 
foto Bianca Spierenburg

Terug naar nieuwsoverzicht

Terugblik op This Art Fair

Het is alweer achter de rug, helaas. This Art Fair vond van 27 tot 30 december plaats in de Beurs van Berlage. Het was een frisse editie met werk van jonge talenten en mooie nieuwe samenwerkingen tussen de meer geroutineerde kunstenaars. 

Het leuke aan de beurs is het rechtstreekse contact met de kunstenaars. Dat gebeurde dan ook volop. Wel intensief voor de deelnemers, want zij zijn het niet gewend om van opbouw tot verkoop zelf verantwoordelijk te zijn. Erg leerzaam en een formule die de sfeer van This Art Fair ten goede komt. De saamhorigheid onder de deelnemers en de persoonlijke betrokkenheid maakt het bijzonder en anders dan alle andere kunstbeurzen. 

Met het LAM hebben wij de recent afgestudeerden ondersteund in de beurskosten. Hopelijk is het voor hen allen een goede leerschool geweest. Is het ondernemerschap geprikkeld. Zijn de netwerken uitgebreid en zijn de volgende stappen in een succesvolle carrière gemaakt. 

Hierbij een beeldverslag van de ondersteunde deelnemers:

Merel Noorlander, Eline Kuipers, Alice Gootjes & Wies Scheffer, Iris Zendman, Julius Stibbe en Johnny Wiekhart, Chris Rijk, Willemijn Kuipers, Nancy de Graaf, Emiel Zeno & Sam Hersbach, Alle Jong, Rik van Meel, Dominica Chen, Marianne Hendriks, Amanda Winnemuller, Nina van de Ven, Willem de Haan, Wouter Wouter Willebrands, Biba Fibiger, Esther Máire, Goran Turnsek, Tom Abbink & Rutger van der Tas, Chiel Morssink, Ralf Kokke, Bart Eysink Smeets, Noortje Haegens, Leonie de Bruin, Valentina Gal, Lai Yan Cheng en Noralie & Thijs Rijkers.

Het LAM wenst alle jonge talenten veel goeds met hun toekomst en hopelijk heeft deze eerste kleine stap weer nieuwe deuren geopend.