TUSSENPOOS 
Monique Broekman & Jan van Hees

Terug naar nieuwsoverzicht

Winnaar

Voor het eerst hebben This Art Fair en het LAM een stimuleringsprijs in het leven geroepen. Het publiek heeft met overtuigend aantal stemmen de winnaar aangewezen. 

Bezoekers stonden in de rij om hun favoriete deelnemer van een stem te voorzien. 

Veel stemmen zijn gegaan naar:

Esther MáireAlice GootjesEd SpenceNancy de GraafJohnny Theodorus WiekhartCaspar NoyonsGoran TurnšekMerel NoorlanderEva van OoijenNoortje Haegens en Noralie & Thijs Rijkers.

De top tien in willekeurige volgorde:

Winnaars

Maar met een overweldigend aantal stemmen heeft het publiek Monique Broekman en Jan van Hees verkozen als het meest onderscheidend. Zij hebben artistieke kwaliteit en ondernemerschap weten te combineren in hun presentatie TUSSENPOOS.

Een stand ontworpen als een (tussen)ruimte waarin illusie en werkelijkheid door elkaar heen lopen en kunst en vormgeving een relatie met elkaar aan gaan.

Niet alleen een zeer professionele presentatie tijdens de beurs. Ook toonden Monique en Jan hun ondernemerschap in de aanloop naar de beurs. In communicatie, organisatie en sponsorwerving en het werven van bezoekers. Tijdens de beurs organiseerde Monique en Jan dagelijks exclusief te bezoeken TUSSENPOOS concerten in hun stand. Van singer songwriters tot klassieke muziek. 

De prijs verraste de winnaars en leidde direct tot tal van nieuwe ideeën.  

Namens het LAM van harte gefeliciteerd!